Op de huid van de tijd

Kansen zien en benutten. Wendbaar inspelen op wat zich voordoet, wanneer het zich voordoet. Dat kan dankzij de solide backing van BPV accountants en belastingadviseurs. Deze tijd vraagt een groot adaptief vermogen van ondernemers, managers en bestuurders. Met de heldere adviezen, no-nonsense aanpak en oprechte betrokkenheid van onze adviseurs ziet u meer, weet u meer en kunt u meer.

Aan uw zijde

Vijfendertig professionals ondersteunen vanuit onze kantoren in Geleen en Roermond het ondernemend vermogen van een internationaal gezelschap klanten en relaties. Kleine, middelgrote en grote ondernemingen varen op onze financieel-economische en administratieve expertise. Onze pragmatische, laagdrempelige no-nonsense cultuur garandeert korte communicatielijnen met betrokken adviseurs en experts die weten wat u wilt en nodig heeft.

Vanuit twee vestingen stellen wij onze expertise, inzichten en kennis tot uw beschikking aan onze klanten in Limburg, Oost-Brabant en de Euregio. BPV is in het bezit van een WTA-vergunning en met de Belastingdienst hebben wij een Horizontaal Toezicht convenant gesloten. 

Doe de Mkb-branchescan!

Ook benieuwd hoe uw onderneming presteert t.o.v. uw branchegenoten?

Als ondernemer staat u elke dag voor belangrijke beslissingen. BPV accountants en belastingadviseurs wil u hierin graag bijstaan. Daarom attenderen we u op onze gratis Mkb-branchescan.

Wat krijgt u als ondernemer?

De Mkb-branchescan helpt ondernemers om inzicht te krijgen in hun positie in de branche. Het invullen neemt slechts enkele minuten in beslag en als ondernemer krijgt u direct een persoonlijk adviesrapport. Deze bevat naast kansen en bedreigingen: de kritische prestatie-indicatoren (kpi’s), financiële verwachtingen per branche en de adviesbehoefte ten aanzien van de accountant. De resultaten worden afgezet tegen de branchegemiddelden. Als ondernemer weet u dus direct hoe de onderneming ervoor staat ten opzichte van de concurrent. De uitkomsten worden anoniem verwerkt.

Mocht u vervolgens vragen hebben over de uitkomsten of wilt u een uitgebreid benchmarkrapport, stel uw vragen dan gerust aan ons. Ons kantoor neemt deel aan Branche in Zicht, een platform van onze koepelorganisatie SRA, waarmee wij over unieke kengetallen in uw branche beschikken.

Zet alvast de eerste stap en doe de Mkb-branchescan! Ga naar: http://www.bpvnl.com/mkb-branchescan/

We zijn benieuwd naar uw resultaten.

Wij zijn lid van

register_belasting_adviseurs sra nba inaa_group dnhk