Op de huid van de tijd

Kansen zien en benutten. Wendbaar inspelen op wat zich voordoet, wanneer het zich voordoet. Dat kan dankzij de solide backing van BPV accountants en belastingadviseurs. Deze tijd vraagt een groot adaptief vermogen van ondernemers, managers en bestuurders. Met de heldere adviezen, no-nonsense aanpak en oprechte betrokkenheid van onze adviseurs ziet u meer, weet u meer en kunt u meer.

Aan uw zijde

Vijfendertig professionals ondersteunen vanuit onze kantoren in Geleen en Roermond het ondernemend vermogen van een internationaal gezelschap klanten en relaties. Kleine, middelgrote en grote ondernemingen varen op onze financieel-economische en administratieve expertise. Onze pragmatische, laagdrempelige no-nonsense cultuur garandeert korte communicatielijnen met betrokken adviseurs en experts die weten wat u wilt en nodig heeft.

Vanuit twee vestingen stellen wij onze expertise, inzichten en kennis tot uw beschikking aan onze klanten in Limburg, Oost-Brabant en de Euregio. BPV is in het bezit van een WTA-vergunning en met de Belastingdienst hebben wij een Horizontaal Toezicht convenant gesloten. 

Verlaging drempel intracommunautaire leveringen

Ondernemers die leveringen verrichten aan buitenlandse ondernemers binnen de EU moeten periodiek een opgaaf intracommunautaire leveringen indienen bij de belastingdienst.

Deze opgaaf dient in beginsel iedere maand ingediend te worden. Ondernemers die voor minder dan € 100.000 ex BTW per kwartaal EU-leveringen verrichten, mogen volgens de huidige wet deze opgaaf ook per kwartaal doen.

De voormelde grens van € 100.000 zal met ingang van 01.01.2016 vervangen worden door € 50.000. Daarom zullen dus meer ondernemers maandelijks de opgaaf intracommunautaire leveringen moeten gaan indienen.

Wij zijn lid van

register_belasting_adviseurs sra nba inaa_group dnhk