Op de huid van de tijd

Kansen zien en benutten. Wendbaar inspelen op wat zich voordoet, wanneer het zich voordoet. Dat kan dankzij de solide backing van BPV accountants en belastingadviseurs. Deze tijd vraagt een groot adaptief vermogen van ondernemers, managers en bestuurders. Met de heldere adviezen, no-nonsense aanpak en oprechte betrokkenheid van onze adviseurs ziet u meer, weet u meer en kunt u meer.

Aan uw zijde

Vijfendertig professionals ondersteunen vanuit onze kantoren in Geleen en Roermond het ondernemend vermogen van een internationaal gezelschap klanten en relaties. Kleine, middelgrote en grote ondernemingen varen op onze financieel-economische en administratieve expertise. Onze pragmatische, laagdrempelige no-nonsense cultuur garandeert korte communicatielijnen met betrokken adviseurs en experts die weten wat u wilt en nodig heeft.

Vanuit twee vestingen stellen wij onze expertise, inzichten en kennis tot uw beschikking aan onze klanten in Limburg, Oost-Brabant en de Euregio. BPV is in het bezit van een WTA-vergunning en met de Belastingdienst hebben wij een Horizontaal Toezicht convenant gesloten. 

Kosten gehuurde woning voor ondernemer met werkkamer deels aftrekbaar

Volgens een recente uitspraak van de Hoge Raad zijn de kosten van een door een ondernemer gehuurde woning gedeeltelijk aftrekbaar, indien de ondernemer in zijn woning een werkruimte heeft ten behoeve van de onderneming die minstens 10% bedraagt van de totale ruimte in de woning. Volgens de Hoge Raad is de betaalde huur van de woning in deze situatie aftrekbaar, doch moet de ondernemer wel een forfaitaire bijtelling doen voor het privégebruik. Omdat deze forfaitaire bijtelling meestal lager is dan de betaalde huur, zal dit doorgaans tot een extra aftrekpost leiden voor de ondernemer.

Wij zijn lid van

register_belasting_adviseurs sra nba inaa_group dnhk