Op de huid van de tijd

Kansen zien en benutten. Wendbaar inspelen op wat zich voordoet, wanneer het zich voordoet. Dat kan dankzij de solide backing van BPV accountants en belastingadviseurs. Deze tijd vraagt een groot adaptief vermogen van ondernemers, managers en bestuurders. Met de heldere adviezen, no-nonsense aanpak en oprechte betrokkenheid van onze adviseurs ziet u meer, weet u meer en kunt u meer.

Aan uw zijde

Vijfendertig professionals ondersteunen vanuit onze kantoren in Geleen en Roermond het ondernemend vermogen van een internationaal gezelschap klanten en relaties. Kleine, middelgrote en grote ondernemingen varen op onze financieel-economische en administratieve expertise. Onze pragmatische, laagdrempelige no-nonsense cultuur garandeert korte communicatielijnen met betrokken adviseurs en experts die weten wat u wilt en nodig heeft.

Vanuit twee vestingen stellen wij onze expertise, inzichten en kennis tot uw beschikking aan onze klanten in Limburg, Oost-Brabant en de Euregio. BPV is in het bezit van een WTA-vergunning en met de Belastingdienst hebben wij een Horizontaal Toezicht convenant gesloten. 

Verlenging niet-handhaving Wet DBA

De nieuwe wet DBA (de wet tegen schijnzelfstandigheid) wordt vanwege de grote kritiek op deze wet al enige tijd niet gehandhaafd. Dat wil zeggen dat opdrachtgevers geen naheffingen en boetes krijgen als achteraf vastgesteld wordt dat sprake is van een dienstbetrekking, tenzij de opdrachtgever te kwader trouw is, of bij fraude of zwendel.

Het niet handhaven van de wet wordt verlengd en wel tot 1 januari 2020, met uitzondering van situaties waarbij volgens de belastingdienst sprake is van een dienstbetrekking en evidente en opzettelijke schijnzelfstandigheid.

Wij zijn lid van

register_belasting_adviseurs sra nba inaa_group dnhk