Op de huid van de tijd

Kansen zien en benutten. Wendbaar inspelen op wat zich voordoet, wanneer het zich voordoet. Dat kan dankzij de solide backing van BPV accountants en belastingadviseurs. Deze tijd vraagt een groot adaptief vermogen van ondernemers, managers en bestuurders. Met de heldere adviezen, no-nonsense aanpak en oprechte betrokkenheid van onze adviseurs ziet u meer, weet u meer en kunt u meer.

Aan uw zijde

Vijfendertig professionals ondersteunen vanuit onze kantoren in Geleen en Roermond het ondernemend vermogen van een internationaal gezelschap klanten en relaties. Kleine, middelgrote en grote ondernemingen varen op onze financieel-economische en administratieve expertise. Onze pragmatische, laagdrempelige no-nonsense cultuur garandeert korte communicatielijnen met betrokken adviseurs en experts die weten wat u wilt en nodig heeft.

Vanuit twee vestingen stellen wij onze expertise, inzichten en kennis tot uw beschikking aan onze klanten in Limburg, Oost-Brabant en de Euregio. BPV is in het bezit van een WTA-vergunning en met de Belastingdienst hebben wij een Horizontaal Toezicht convenant gesloten. 

Anticipeer op einde VAR-verklaring per 01.01.2016

Het huidige systeem van VAR-verklaringen zal per 1 januari 2016 eindigen (zie ook BPVisie 02-2015).

Overeenkomsten tussen u als ondernemer/opdrachtgever en uw opdrachtnemers, waarvoor tot eind 2015 een VAR-verklaring geldt, kunt u nu reeds door de belastingdienst laten beoordelen, zodat u weet waar u als opdrachtgever aan toe bent op 1 januari 2016.

De belastingdienst zal in de komende maanden ook een aantal modelovereenkomsten publiceren.

Indien opdrachtgever en opdrachtnemer gebruik maken van een door de belastingdienst goedgekeurde (model)overeenkomst, hoeft de opdrachtgever geen loonheffingen en sociale premies af te dragen.

Voorwaarde voor een vrijwaring van de opdrachtgever is wel, dat er daadwerkelijk overeenkomstig de (model) overeenkomst wordt gewerkt.

Wij zijn lid van

register_belasting_adviseurs sra nba inaa_group dnhk