Op de huid van de tijd

Kansen zien en benutten. Wendbaar inspelen op wat zich voordoet, wanneer het zich voordoet. Dat kan dankzij de solide backing van BPV accountants en belastingadviseurs. Deze tijd vraagt een groot adaptief vermogen van ondernemers, managers en bestuurders. Met de heldere adviezen, no-nonsense aanpak en oprechte betrokkenheid van onze adviseurs ziet u meer, weet u meer en kunt u meer.

Aan uw zijde

Vijfendertig professionals ondersteunen vanuit onze kantoren in Geleen en Roermond het ondernemend vermogen van een internationaal gezelschap klanten en relaties. Kleine, middelgrote en grote ondernemingen varen op onze financieel-economische en administratieve expertise. Onze pragmatische, laagdrempelige no-nonsense cultuur garandeert korte communicatielijnen met betrokken adviseurs en experts die weten wat u wilt en nodig heeft.

Vanuit twee vestingen stellen wij onze expertise, inzichten en kennis tot uw beschikking aan onze klanten in Limburg, Oost-Brabant en de Euregio. BPV is in het bezit van een WTA-vergunning en met de Belastingdienst hebben wij een Horizontaal Toezicht convenant gesloten. 

Regeerakkoord: Meeste aftrekposten nog slechts aftrekbaar tegen 36,95% tarief

Volgens het regeerakkoord zullen een aantal aftrekposten in de toekomst slechts aftrekbaar zijn tegen het lage tarief van 36,95%, maar uit het regeerakkoord blijkt niet welke aftrekposten dit zal betreffen.

Inmiddels is uit een brief van Minister Hoekstra (Financiën) duidelijk geworden dat dit (bijna) alle aftrekposten betreft, zoals bijvoorbeeld: eigen woning, alimentatie, giften, zelfstandigen-, stakings- en meewerkaftrek, mkb-vrijstelling, zorgkosten, scholing en uitgaven voor monumentenpanden.

Volgens deze brief blijven de volgende aftrekposten wel tegen het hoge tarief (wordt 49,5%) aftrekbaar: lijfrentepremies, premie arbeidsongeschiktheidsverzekering en dotatie aan de fiscale oudedagsreserve.

Wij zijn lid van

register_belasting_adviseurs sra nba inaa_group dnhk