Op de huid van de tijd

Kansen zien en benutten. Wendbaar inspelen op wat zich voordoet, wanneer het zich voordoet. Dat kan dankzij de solide backing van BPV accountants en belastingadviseurs. Deze tijd vraagt een groot adaptief vermogen van ondernemers, managers en bestuurders. Met de heldere adviezen, no-nonsense aanpak en oprechte betrokkenheid van onze adviseurs ziet u meer, weet u meer en kunt u meer.

Aan uw zijde

Vijfendertig professionals ondersteunen vanuit onze kantoren in Geleen en Roermond het ondernemend vermogen van een internationaal gezelschap klanten en relaties. Kleine, middelgrote en grote ondernemingen varen op onze financieel-economische en administratieve expertise. Onze pragmatische, laagdrempelige no-nonsense cultuur garandeert korte communicatielijnen met betrokken adviseurs en experts die weten wat u wilt en nodig heeft.

Vanuit twee vestingen stellen wij onze expertise, inzichten en kennis tot uw beschikking aan onze klanten in Limburg, Oost-Brabant en de Euregio. BPV is in het bezit van een WTA-vergunning en met de Belastingdienst hebben wij een Horizontaal Toezicht convenant gesloten. 

Hoge Raad laat 16% crisisheffing hoge lonen in stand

Voor werknemers met een hoger jaarloon dan € 150.000 in de jaren 2012 en 2013, moest de werkgever in het jaar 2013, respectievelijk 2014 16% extra crisisheffing betalen voor zover het jaarloon meer bedroeg dan € 150.000. Tegen deze crisisheffing met gedeeltelijke terugwerkende kracht is massaal bezwaar aangetekend. De Hoge Raad heeft eind januari 2016 geoordeeld, dat deze crisisheffing niet onrechtmatig is.

Wij zijn lid van

register_belasting_adviseurs sra nba inaa_group dnhk