Op de huid van de tijd

Kansen zien en benutten. Wendbaar inspelen op wat zich voordoet, wanneer het zich voordoet. Dat kan dankzij de solide backing van BPV accountants en belastingadviseurs. Deze tijd vraagt een groot adaptief vermogen van ondernemers, managers en bestuurders. Met de heldere adviezen, no-nonsense aanpak en oprechte betrokkenheid van onze adviseurs ziet u meer, weet u meer en kunt u meer.

Aan uw zijde

Vijfendertig professionals ondersteunen vanuit onze kantoren in Geleen en Roermond het ondernemend vermogen van een internationaal gezelschap klanten en relaties. Kleine, middelgrote en grote ondernemingen varen op onze financieel-economische en administratieve expertise. Onze pragmatische, laagdrempelige no-nonsense cultuur garandeert korte communicatielijnen met betrokken adviseurs en experts die weten wat u wilt en nodig heeft.

Vanuit twee vestingen stellen wij onze expertise, inzichten en kennis tot uw beschikking aan onze klanten in Limburg, Oost-Brabant en de Euregio. BPV is in het bezit van een WTA-vergunning en met de Belastingdienst hebben wij een Horizontaal Toezicht convenant gesloten. 

Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) en fiscus maken afspraken over een tijdelijk vervangend leasevoertuig (TVL)

Het komt voor dat de (lease)auto van de zaak niet voor alle privé-gebruik geschikt is. Een voorbeeld hiervan is de elektrische auto, waarvan de actieradius doorgaans beperkter is dan van een benzine- of dieselauto.

De VNA heeft met de fiscus afspraken gemaakt, waardoor het mogelijk is dat de werknemer tijdelijk (bijvoorbeeld tijdens de vakantie) een andere leaseauto gebruikt, zonder dat dit voor deze periode leidt tot een bijtelling van 2 auto’s. 

Ter voorkoming van een dubbele bijtelling dient wel aan een aantal voorwaarden te worden voldaan.

Wij zijn lid van

register_belasting_adviseurs sra nba inaa_group dnhk