Op de huid van de tijd

Kansen zien en benutten. Wendbaar inspelen op wat zich voordoet, wanneer het zich voordoet. Dat kan dankzij de solide backing van BPV accountants en belastingadviseurs. Deze tijd vraagt een groot adaptief vermogen van ondernemers, managers en bestuurders. Met de heldere adviezen, no-nonsense aanpak en oprechte betrokkenheid van onze adviseurs ziet u meer, weet u meer en kunt u meer.

Aan uw zijde

Vijfendertig professionals ondersteunen vanuit onze kantoren in Geleen en Roermond het ondernemend vermogen van een internationaal gezelschap klanten en relaties. Kleine, middelgrote en grote ondernemingen varen op onze financieel-economische en administratieve expertise. Onze pragmatische, laagdrempelige no-nonsense cultuur garandeert korte communicatielijnen met betrokken adviseurs en experts die weten wat u wilt en nodig heeft.

Vanuit twee vestingen stellen wij onze expertise, inzichten en kennis tot uw beschikking aan onze klanten in Limburg, Oost-Brabant en de Euregio. BPV is in het bezit van een WTA-vergunning en met de Belastingdienst hebben wij een Horizontaal Toezicht convenant gesloten. 

De Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) en de fiscus maken een afspraak over een deelauto

De VNA en de belastingdienst hebben afspraken gemaakt over de bijtelling voor het privégebruik van een deelauto.

Een deelauto is een auto van de werkgever, die door wisselende werknemers gebruikt wordt voor uitsluitend zakelijke ritten.

De afspraak houdt in dat, indien een werknemer de deelauto tegen een door de fiscus goedgekeurde prijs incidenteel huurt van de werkgever voor privégebruik, er geen sprake is van een bijtelling voor de loonbelasting.

Als aanvullende voorwaarde geldt dat de werkgever moet bijhouden, door wie de deelauto is gebruikt, in welke perioden en hoeveel kilometers per rit zijn gereden.

De afspraak geldt uitdrukkelijk niet voor andere auto’s dan deelauto’s, (bijvoorbeeld de reguliere auto van de zaak waarbij de werkgever aan de werknemer een auto ter beschikking stelt waarmee hij ook privé mag rijden).  

Wij zijn lid van

register_belasting_adviseurs sra nba inaa_group dnhk