Op de huid van de tijd

Kansen zien en benutten. Wendbaar inspelen op wat zich voordoet, wanneer het zich voordoet. Dat kan dankzij de solide backing van BPV accountants en belastingadviseurs. Deze tijd vraagt een groot adaptief vermogen van ondernemers, managers en bestuurders. Met de heldere adviezen, no-nonsense aanpak en oprechte betrokkenheid van onze adviseurs ziet u meer, weet u meer en kunt u meer.

Aan uw zijde

Vijfendertig professionals ondersteunen vanuit onze kantoren in Geleen en Roermond het ondernemend vermogen van een internationaal gezelschap klanten en relaties. Kleine, middelgrote en grote ondernemingen varen op onze financieel-economische en administratieve expertise. Onze pragmatische, laagdrempelige no-nonsense cultuur garandeert korte communicatielijnen met betrokken adviseurs en experts die weten wat u wilt en nodig heeft.

Vanuit twee vestingen stellen wij onze expertise, inzichten en kennis tot uw beschikking aan onze klanten in Limburg, Oost-Brabant en de Euregio. BPV is in het bezit van een WTA-vergunning en met de Belastingdienst hebben wij een Horizontaal Toezicht convenant gesloten. 

Ben jij de gedreven professional die wij zoeken?

 

Onze groeiende organisatie, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en waarbinnen aandacht is voor een goede balans tussen werk en privé,

 

is op zoek naar de volgende professionals:

 

Medewerker controlepraktijk

Voornaamste werkzaamheden: het verrichten van (wettelijke) controle-opdrachten binnen grotere MKB-bedrijven. Je bewaakt de kwaliteit van de controlewerkzaamheden en je hebt een signalerende en initiërende taak m.b.t. de werkzaamheden bij cliënten. Je onderhoudt intensieve contacten met cliënten op verschillende niveaus.

 

Functie-eisen: minimaal een afgeronde HBO/WO- opleiding Accountancy of Economie en studerend voor of afgestudeerd als registeraccountant.

Relevante werkervaring in het controleren van jaarrekeningen is een must.

 

Gevorderd assistent accountant

Voornaamste werkzaamheden: het samenstellen van financiële verantwoordingen, het verlenen van administratieve diensten en assisteren bij bijzondere en wettelijke controle-opdrachten.

Je verzorgt de opzet en inrichting van het dossier en signaleert afwijkingen en adviesmogelijkheden voor cliënten. Je werkt zowel zelfstandig als in overzichtelijke teams.

 

Functie-eisen: Een (bijna) afgeronde HBO/WO-opleiding Accountancy of Economie. Je hebt relevante werkervaring binnen het MKB en ervaring met branche-specifieke software.

 

Voor meer informatie: www.bpvnl.com/vacatures

Wij zijn lid van

register_belasting_adviseurs sra nba inaa_group dnhk