Op de huid van de tijd

Kansen zien en benutten. Wendbaar inspelen op wat zich voordoet, wanneer het zich voordoet. Dat kan dankzij de solide backing van BPV accountants en belastingadviseurs. Deze tijd vraagt een groot adaptief vermogen van ondernemers, managers en bestuurders. Met de heldere adviezen, no-nonsense aanpak en oprechte betrokkenheid van onze adviseurs ziet u meer, weet u meer en kunt u meer.

Aan uw zijde

Vijfendertig professionals ondersteunen vanuit onze kantoren in Geleen en Roermond het ondernemend vermogen van een internationaal gezelschap klanten en relaties. Kleine, middelgrote en grote ondernemingen varen op onze financieel-economische en administratieve expertise. Onze pragmatische, laagdrempelige no-nonsense cultuur garandeert korte communicatielijnen met betrokken adviseurs en experts die weten wat u wilt en nodig heeft.

Vanuit twee vestingen stellen wij onze expertise, inzichten en kennis tot uw beschikking aan onze klanten in Limburg, Oost-Brabant en de Euregio. BPV is in het bezit van een WTA-vergunning en met de Belastingdienst hebben wij een Horizontaal Toezicht convenant gesloten. 

BTW suppletie vanaf 1 januari 2018 alleen digitaal

Als een BTW aangifte over een tijdvak reeds is ingediend en u wilt deze aangifte nog wijzigen dan kunt u deze aangifte vanaf 1 januari 2018 alleen nog maar digitaal wijzigen met een suppletie-aangifte. De digitale suppletie-aangifte kunt u indienen via het beveiligde gedeelte van de website van de Belastingdienst of via software van uw adviseur of eigen software.

Een wijziging van een reeds ingediend aangifte omzetbelasting hoeft overigens niet altijd via een suppletie ingediend te worden. Als de bijbetaling of de teruggave minder bedraagt dan € 1.000 dan mag de wijziging ook in de eerstvolgende aangifte omzetbelasting verwerkt worden.

Wij zijn lid van

register_belasting_adviseurs sra nba inaa_group dnhk