Op de huid van de tijd

Kansen zien en benutten. Wendbaar inspelen op wat zich voordoet, wanneer het zich voordoet. Dat kan dankzij de solide backing van BPV accountants en belastingadviseurs. Deze tijd vraagt een groot adaptief vermogen van ondernemers, managers en bestuurders. Met de heldere adviezen, no-nonsense aanpak en oprechte betrokkenheid van onze adviseurs ziet u meer, weet u meer en kunt u meer.

Aan uw zijde

Vijfendertig professionals ondersteunen vanuit onze kantoren in Geleen en Roermond het ondernemend vermogen van een internationaal gezelschap klanten en relaties. Kleine, middelgrote en grote ondernemingen varen op onze financieel-economische en administratieve expertise. Onze pragmatische, laagdrempelige no-nonsense cultuur garandeert korte communicatielijnen met betrokken adviseurs en experts die weten wat u wilt en nodig heeft.

Vanuit twee vestingen stellen wij onze expertise, inzichten en kennis tot uw beschikking aan onze klanten in Limburg, Oost-Brabant en de Euregio. BPV is in het bezit van een WTA-vergunning en met de Belastingdienst hebben wij een Horizontaal Toezicht convenant gesloten. 

Europese plannen ter bestrijding van internationale fiscale constructies

De Europese Commissie wil dat internationale fiscale constructies door accountants, belastingadviseurs en advocaten, automatisch worden gemeld bij de fiscus. De EU-lidstaten die op deze wijze inlichtingen over internationale fiscale constructies ontvangen, zullen deze inlichtingen vervolgens automatisch uitwisselen met andere lidstaten. Het voorstel van de Europese Commissie zal ter raadpleging aan het Europees Parlement en ter goedkeuring aan de Raad worden voorgelegd.

Wij zijn lid van

register_belasting_adviseurs sra nba inaa_group dnhk