Op de huid van de tijd

Kansen zien en benutten. Wendbaar inspelen op wat zich voordoet, wanneer het zich voordoet. Dat kan dankzij de solide backing van BPV accountants en belastingadviseurs. Deze tijd vraagt een groot adaptief vermogen van ondernemers, managers en bestuurders. Met de heldere adviezen, no-nonsense aanpak en oprechte betrokkenheid van onze adviseurs ziet u meer, weet u meer en kunt u meer.

Aan uw zijde

Vijfendertig professionals ondersteunen vanuit onze kantoren in Geleen en Roermond het ondernemend vermogen van een internationaal gezelschap klanten en relaties. Kleine, middelgrote en grote ondernemingen varen op onze financieel-economische en administratieve expertise. Onze pragmatische, laagdrempelige no-nonsense cultuur garandeert korte communicatielijnen met betrokken adviseurs en experts die weten wat u wilt en nodig heeft.

Vanuit twee vestingen stellen wij onze expertise, inzichten en kennis tot uw beschikking aan onze klanten in Limburg, Oost-Brabant en de Euregio. BPV is in het bezit van een WTA-vergunning en met de Belastingdienst hebben wij een Horizontaal Toezicht convenant gesloten. 

Fiets van de zaak vanaf 2020 vast bedrag per maand

Een fiets van de zaak kost vanaf 2020 een vast bedrag per maand. De forfaitaire bijtelling voor privégebruik wordt vastgesteld op 7%. Hoeveel de werknemer aan belasting betaalt, hangt af van de prijs van de fiets en het inkomen van de werknemer. Na akkoord van de Tweede Kamer van het belastingplan 2019 wordt dit wet en zal vanaf januari 2020 in werking treden.

Wij zijn lid van

register_belasting_adviseurs sra nba inaa_group dnhk